LMS voor een eerlijke en veilige supportersverdeling_

Eindelijk kunnen we weer naar ons eigen voetbalstadion. Niet met zijn allen, maar we
mogen tenminste weer. Kijken naar onze helden op de velden, samenzijn op de tribune.
Voor supporters, clubs en spelers breken weer betere tijden aan. We willen het allerliefst
terug naar zoals het was, maar dat kan nog niet. We moeten allemaal nog steeds 1,5
meter afstand houden, ook in het stadion. Maar hoe dan?

Voor elke supporter een plek_

Hoe laat je als club weer supporters en dus ook sponsors toe op een eerlijke en veilige manier? Wie is bij welke wedstrijd welkom? Kortom, hoe doe je dat met je supporters die het liefst allemaal iedere wedstrijd willen zien? Maak je onderscheid hoe jong of oud een supporter is? Kijk je naar hoe lang of kort iemand een seizoenkaart heeft? En zo heeft iedere club vast nog wel meer vragen.

Inspraak is belangrijk_

Er is schaarste, er is een beperkt aantal zitplaatsen in een stadion, terwijl de vraag vele malen groter is. Inspraak van clubs én supporters is dan heel belangrijk. Ze geven hun voorkeur aan. Het Loting en Matching Systeem matcht vervolgens die voorkeuren met de tijd en de ruimte. Op die manier ontstaat een eerlijke, veilige en ook eenvoudige verdeling op basis van wat er mogelijk is.

Marktleider bij verdeling van schaarste

Wij geloven in het onmogelijke mogelijk maken door de kracht van innovatie. Automatisering is de eenvoudige uitkomst voor al die vraagstukken. In dit geval is LMS met afstand dé ideale oplossing voor een eerlijke en veilige supportersverdeling. Een oplossing die dichterbij is dan je denkt.

Meer weten? Neem dan contact op met jozef@skrepr.com / 05270-701015